Plafondrenovatie

Een mooi plafond met houten balken geeft uw woning een authentieke en warme uitstraling. Bij TD Design kunt u ook terecht voor balken aan uw plafond op te frissen. We volgen stapsgewijs onze methode voor het beste resultaat.

Wij laten de werkruimte stofvrij achter

Onze werkwijze

Voorbereiding

Voorbereiding

meer info

• Meubelen Het originele beslag wordt afgenomen. De kasten worden indien mogelijk zo ver als mogelijk gedemonteerd. • Keuken De vloer wordt volledig beschermd gedurende de werken. Alle demonteerbare onderdelen worden afgenomen en meegenomen naar de atelier. Alle ramen, deuren, chauffages die in de keuken aanwezig zijn worden beschermd met plastiek. • Plafond De vloer wordt volledig beschermd gedurende de werken. Alle ramen, deuren, chauffages die in de ruimte aanwezig zijn worden beschermd met plastiek. • Trap De vloer wordt volledig beschermd gedurende de werken. Alle ramen, deuren, chauffages die in de ruimte aanwezig zijn worden beschermd met plastiek. • Deuren De vloer wordt beschermd gedurende de werken. Er wordt rond de deuropeningen een ruimte gecreëerd met plastiek om zo alles te beschermen.

Glasparelstralen

Glasparelstralen

meer info

Onder gecontroleerde druk wordt de glasparel op het hout geblazen, waardoor de resterende kleur – en vernisresten verwijderd worden. Door dit enkel toe te passen indien nodig en heel gericht te werken, kunnen we een fijn resultaat afleveren.

Kleuren

Kleuren

meer info

We kleuren alles in met een kleurbeits door u gekozen uit onze kleurenassortiment. Zit het gewenste kleur er niet tussen, dan werken een kleur uit volgens uw keuze. De kleurbeits wordt in onze spuitcabine op het hout gespoten, waardoor we een egale verdeling hebben van het kleur.

Vernissen

Vernissen

meer info

In onze spuitcabine wordt de vernis aangebracht. De eerste laag vernis dient om het kleur te fixeren. Daarna wordt alles heel fijn tussengeschuurd om een glad resultaat te hebben. Ter bescherming wordt er een tweede laag vernis gespoten. We werken telkens met een matte 2-componenten vernis, waardoor er een degelijke bescherming wordt geplaatst en het hout gemakkelijk te onderhouden is.

maak een afspraak